Mercedes-Benz

Mercedes bedrijfswagens en auto occasions bij Lenferink in Almelo en Hardenberg

Bij Lenferink Auto’s hebben wij een zeer uitgebreid assortiment in Mercedes bedrijfswagens en auto occasions. We hebben altijd een ruime voorraad Mercedes occasions op onze locatie in Almelo en/of Hardenberg. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte auto voor jou. Lenferink Auto’s is een specialist in de verkoop en onderhoud van gebruikte Mercedes personen- en bedrijfsauto’s.

Kopen of leasen?

Jouw droomauto, voor jou alleen, met een private lease-contract bij Lenferink Auto’s. Bij private lease heb je geen omkijken meer naar het onderhoud van je auto en zijn er geen onvoorziene uitgaven. Toch liever gelijk het bedrag betalen dat kan! Bij Lenferink Auto’s verkopen we Mercedes auto’s en bestelwagens tegen de scherpste prijzen van Almelo.

Populaire modellen

Bij Lenferink Auto’s zien we dagelijks ons aanbod veranderen. Denk bij populaire bedrijfswagens aan de Mercedes Vito, Sprinter. Populaire personen auto’s zijn de Mercedes C en de Mercedes S klasse. Deze auto’s hebben we natuurlijk altijd voorradig bij onze vestiging in Almelo en Hardenberg. Wil je graag meer informatie of een proefrit maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Bestelwagen occasions van Mercedes

Mercedes-Benz is een van de bekendste automerken in de wereld. Door de jaren lange ervaring, kwaliteit en innovatie zijn ze als bedrijfswagen erg geliefd onder vakmensen. Daarnaast hebben ze een professionele uitstraling en zijn ze veelzijdig zodat elke ondernemer zijn eigen bedrijfswagen op maat kan laten maken. Ook nieuwsgierig of jou ideale Mercedes bedrijfswagen erbij staat? Bekijk dan ons ruime assortiment of bezoek onze showroom in Almelo of Hardenberg.

Personenauto occasions van Mercedes

Bij Lenferink auto’s zijn er altijd veel occasions voorradig van diverse merken waaronder ook veel verschillende soorten Mercedes occasions. Het kenmerk van deze auto’s is dat ze altijd betrouwbaar zijn en lang meegaan. De hardlopers binnen dit merk zijn de Mercedes C klasse en de Mercedes S klasse. Ook nieuwsgierig of jou ideale Mercedes personenwagen erbij staat? Bekijk dan ons ruime assortiment.

Filteren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Busscher. Tel. 06-55187637 of [email protected]

Kijk voor meer occasions op www.lenferink.nl

Optioneel bieden wij u diverse afleverpakketten.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lenferink Auto’s BV niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.