Fiat

Filteren

Het pure karakter van een Italiaanse auto herken je altijd. Kijk maar naar deze Fiat Punto. Dit is een auto van het bouwjaar 2006, de teller staat op 165224 kilometer. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak. In deze Fiat profiteert u onder andere ook van: warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur.

Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Kijk voor meer occasions op www.lenferink.nl

Optioneel bieden wij u diverse afleverpakketten.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Lenferink Auto’s BV niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.