Audi

Audi occasions bij Lenferink Auto’s in Almelo en Hardenberg

Audi is een van de grootse automerken van de wereld. Het origine Duitse automerk. De slogan van Audi is “voorsprong door Techniek”, waarmee ze willen zeggen dat hun auto’s de beste. Audi is altijd opzoek naar de nieuwste techniek en dat is ook te zien aan de modellen die ze hebben. Het rijden in een Audi is voor iedereen een belevenis en plezier. 

Populaire modellen

Audi heeft veel verschillende soorten modellen, voor iedereen. Voor ieder segment hebben ze wel een model waarmee ze de zogenaamde “Audi fans” kunnen bedienen. Als begin segment heeft de Audi het model de A1, de Audi A1 is een mooie sportback. Als gezinsauto heeft Audi het model de Q7, deze ruime SUV is geschikt voor het hele gezin. Tussen deze modellen zitten alle andere modellen van Audi. Populaire modellen zijn de Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6 en de Audi Q5. In het sportsegment van Audi bevinden zich de Audi TT en de Audi S8. 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste Audi occasion?

Bij Lenferink Auto’s hebben we veel verschillende soorten Audi voor jou op voorraad, maar we voorzien je ook graag van advies. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van jou Audi occasion.

Koop of lease jouw Audi occasion

Lenferink Auto’s bidet veel verschillende mogelijkheden wanneer jij een Audi occasion wilt gaan aanschaffen. Ga je de nieuwe Audi nu kopen of leasen? En wat zijn de voordelen hiervan. Bij ons heb je keuze uit private lease, financial leasse en operational lease. Toch liever kopen? Dat kan ook! Bij Lenferink Auto’s helpen we je hier graag verder mee om de juiste keuze te maken. Samen kijken we naar jou situatie en kijken we wat het best bij jou past. Kom langs in onze vestiging in Almelo of Hardenberg of neem contact op!

 

Filteren