Luxury cars

Al meer dan 30 jaar is Lenferink Auto’s een begrip in Twente. Ben jij opzoek naar een (occasion) luxury car? Bij Lenferink Auto’s beschikken we over groot aanbod van veel verschillende soorten luxury cars. Wij hebben altijd meer dan 50 luxury cars op voorraad.  Merken waar wij onder andere over beschikken zijn: Jaguar, Mercedes, Audi, Porsche, BMW en Bentley. 

 

Filteren

Persoonlijk advies in onze showroom

Ben jij een echte auto liefhebber? Dan ben je bij Lenferink Auto’s aan het goede adres. Onze verkopers helpen je graag verder. In onze showroom in Hardenberg hebben we veel verschillende soorten luxury cars. Onder het genot van een bak koffie kijken we graag samen met jou naar de ideale auto. In onze showroom geven we graag persoonlijk advies. Wil je toch eerst een auto uitproberen? Dat kan. Ons team bestaat uit echte autoliefhebbers. We streven naar het leveren van de beste service en gaan graag samen met jou aan de slag om jou nieuwe auto uit te zoeken die bij jou wensen en behoeften past.

Wat is een luxury car?

Een luxury car of ook wel een auto uit het F-segment genoemd, is de duurste klasse bij auto’s. Merken als Jaguar, Porsche, Bentley, etc. vallen hieronder. De groep poteniële kopers zijn erg klein in dit segment en het aanbod is ook minder groot dan bij andere segmenten. Bij het ontwerp van luxury cars worden er geen kosten bespaard en vaak kan je allerlei opties er bij kiezen om zo jou auto geheel te personaliseren. 

Service

Een luxury car van Lenferink staat niet alleen voor de passie en de lifestyle, maar ook voor kwaliteit. Mocht er wat zijn met je auto, dan staan de medewerkers van Lenferink voor je klaar. Wij nemen het onderhoud geheel uit handen en zorgen ervoor dat jij weer zorgeloos de weg op kan. Onze diensten bestaan uit pechhulp, haal- en brengservice, schadeherstel, zomer/wintercheck en lease. 

Lease

Bij Lenferink Auto’s kan je terecht voor financial lease, private lease en operational lease. De verschillen tussen deze lease vormen zijn zeer groot. Wanneer je kiest voor operational lease huur je eigenlijk een auto op basis van bruikleen. Bij private lease sluit je een betaalplan af di kan voor zowel particulier als zakelijkgebruik. Financial lease is alleen voor de zakelijke markt. Dit kun je zien als zakelijke financiering.