Bedrijfswagens

Lenferink bedrijfswagens is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Twente. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod in occasion bedrijfswagens.  Onze bedrijfswagens zijn betrouwbaar en comfortabel. Door onze ervaring, ruime keuze, klantgerichtheid en scherpe prijzen zijn wij inmiddels een begrip in Twente geworden. Ons motto is “Uw droomauto voor minder geld!”

Filteren

Vestiging Almelo

Bij onze vestiging in Almelo hebben wij een overdekte showroom van meer dan 16.000m2. Hier vind je een snel wisselende voorraad van ruim 200 gebruikte bedrijfsauto’s. Bij ons kan je ook terecht voor het financieren en leasen van de bedrijfswagens. Voor meer informatie kijk op Innovation lease. Tevens beschikken wij over een vakkundige en moderne werkplaats die is aangesloten bij Bosch Car Service. Je kunt onder andere bij ons terecht voor je onderhoud, APK keuringen, ruitreparaties en schadeherstel van jou Bedrijfswagen.

Top deals

De verkopers van Lenferink Auto’s begeleiden je graag in het aankoop proces van een nieuwe bedrijfswagen. Ze geven graag advies over de bedrijfswagen die het best bij jouw wensen aansluit. Of je nu opzoek bent naar een Volkswagen bedrijfsauto of een Ford. Onze collega’s kijken graag samen met jou naar de passende auto voor jou. 

Waar let je op bij het aanschaffen van een nieuwe bedrijfswagen?

Uit cijfers van de Bovag blijkt dat er de laatste jaren steeds meer bedrijfswagens op de weg te vinden zijn. De ene bedrijfswagen is ouder dan de oude, maar waar let je op bij het aanschaffen van een occasion bedrijfswagen? Kijk altijd goed naar de geschiedenis van de auto. Steeds meer steden in Nederland kennen milieuzones. In deze gebieden mogen vaak geen oude dieselmotoren komen. Kijk dus goed of je hier vaak moet zijn of dat je alleen op het platteland rijdt. 

Financial lease voor  jou

Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen. Wanneer je zakelijk gaat leasen is de auto geheel van jou. Bij deze constructie is de auto onderpand van de bank, maar blijf je wel de eigenaar. Het voordeel van Finacial Lease is dat je snel en voordelig een bedrijfsauto kan rijden. Je hebt geen hoge kosten dus blijft er ruimte over om belangrijke investeringen voor je bedrijf te doen.