Aston Martin Vantage S V8

Wie zei er dat er geen emotie meer in auto’s zit? Achter het stuur van deze Aston Martin V8 Vantage S kunt u het nog steeds ervaren, kilometer na kilometer.
Het is een auto van het bouwjaar 2012, er staat net iets meer dan 100.000 kilometer op de teller. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie.
Deze Aston Martin is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding.

Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop.In de Aston Martin V8 Vantage S heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Deze Vantage S is uitgevoerd in de Sport Variant, een ander front, spoiler én een andere diffuser met het uitlaatsysteem van een Vantage V12.
Ten opzichte van een normale Vantage zijn er in deze Vantage S veel Carbon delen verwerkt, dit maak de auto een stuk lichter.

 

De auto is in goede conditie en volledig onderhouden.Voor meer informatie over deze V8 Vantage S mag u contact opnemen met Joris Simons : 0546 – 639 614 of [email protected]